Perron 3A

Op zoek naar een bijzondere feest of vergaderlokatie in Haarlem?

Op het station Haarlem, het oudste station van Nederland, liggen op perron 3a twee monumentale wachtkamers uit 1906 met prachtige art-deco elementen. De zalen van 200 en 240 m2 zijn te huur voor bedrijven en particulieren voor vergaderingen, bijeenkomsten en feesten. Daarnaast hebben wij alle audiovisuele middelen beschikbaar en kunnen ook de catering voor u verzorgen.

Onze zalen zijn goed toegankelijk voor invaliden. De bereikbaarheid is natuurlijk uitstekend per trein en bus. Tegenover het NS station ligt een parkeergarage die 24 uur per dag is geopend.

Wat betreft de invulling van het eten daarvoor verwijzen wij u graag naar de talloze mogelijkheden die wij online hebben staan op onze site onder de rubriek Buffet catering of onder de rubriek Tapas Hapjes. De invulling van uw event, zowel culinair als decoratief, wordt speciaal voor u samengesteld.

Vinilux Catering Haarlem denkt graag met u mee in thema en/of doelstelling. Het enige wat onze klanten nog zelf hoeven te doen is … genieten!

Neem ook eens een kijkje op de website van Perron 3A!

Voor Meer informatie: Vinilux Catering 06 - 14001552 mail: info@viniluxcateringhaarlem.nl
Of u kunt het contactformulier op onze site invullen

Catering Haarlem - Smakelijke hapjes